ESPAÑA!! - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Stephanie Kwakkel - WaarBenJij.nu ESPAÑA!! - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Stephanie Kwakkel - WaarBenJij.nu

ESPAÑA!!

Blijf op de hoogte en volg Stephanie

12 Mei 2007 | Spanje, Malgrat de Mar

Hola señores y señoritas!!

Het is hier echt super gaaf!!!! Ongeveer 27 graden en erg gezellig. Woensdag hebben we nog niet veel gedaan. We gingen de boel even verkennen en gezellig op terrasje zitten bij.. wel ja, een nederlandse bar!! Ghehehe, lekker frikadellen en gouda´s glorie mayonaise!!
Donderdag waren we nog steeds vrij. Heerlijk liggen te bakken in de zon en ben natuurlijk ook gelijk verbrand. ´S avonds uit geweest, maar dat viel wel een beetje tegen, want er was een grote groep met allemaal mensen boven de 40. Was een beetje jammer, maar toch gezellig. Gisteren begonnen met werk. Het is echt heel erg zwaar. Opzich we hebben wel relaxe tijden. ´S ochtends moeten we om 7 uur beginnen t/m ongeveer 11 uur en savonds beginnen we ook om 7 uur t/m ongeveer 11 uur. Smiddags dus heerlijk vrij, dus be warning, als ik terug kom dan kan zelf mijn zusje Gytha my niet verslaan, omdat ik super bruin word natuurlijk hahahahaha :p

Nou adios luitjes en volgende week typ ik mij belevenissen weer in!

Adios, chicos y chicas

Een hele dikke kuzz van Stephanie

• 12 Mei 2007 - 13:22

Therese:

Heeej meisje!!

dus je vermaakt je goed:).
    gelukkig maar.
    die tijden zijn wel lekker ja beetje
    smiddags bakken aan het strand enzo.
    nou meisje heel veel plezier en hoor snel
    weer wat van je.
    liefs therese

• 12 Mei 2007 - 14:34

Mama:

Fijn dat je het leuk hebt we houden je op deze manier toch een beetje in de gaten. Heb de welog van koor ook al ingevuld. laat je snel nog weer eens een berichtje horen dikke kuzz mama.
    ADIOS

• 13 Mei 2007 - 08:11

Nikki:

Hey wijfie!
    Wat leuk te horen dat het zo goed gaat! En wat lkkr voor je dat je lkkr kunt zonnen 's middag! Zo'n gebroken dienst is denk ik wel zwaar maar je heb gelukkig tussen door redelijk wat tijd om je te vermaken! Nou ik schrijf je snel weer!

Liefs en Kuziez Nikki en teun natuurlijk ook;)

• 13 Mei 2007 - 10:22

Marjelein:

Leukleuk! :D vooral het bruin worden natuurlijk ;) wij zitten hier allemaal met lange broeken etc en jij ligt daar lekker in je bikini op het strand! :P
    Maar je hebt nog wel wat vrije tijd over gelukkig :D
    Stappen viel dus een beetje tegen? gelukkig heb je nog genoeg tijd om óók alle wel leuke clubs te bezoeken;)
    nou, zoals papa zou zeggen: uutkiek'n en goedgoan!
    Dikke kus (L)

• 13 Mei 2007 - 19:13

Andre En Clarisse:

Je hebt het dus naar je zin. We zullen je snel wat foto's mailen van Engelien zijn bruiloft. Was leuk. Hier regent het elke keer en jij ligt lekker te bakken in de zon. Raar eigenlijk he. Groetjes daar en we faxen!!!!

• 14 Mei 2007 - 09:44

Jisca :

Hey Stef,
    Leeuk om te lezen dat je het leuk hebt!
    Kwens je nog veel suc6 en plzier daar in Spanjee

x
    Jisca

• 14 Mei 2007 - 16:14

Rianne:

Heey nichie...

Er heerst hier jaloezie,daar lekker weer en hier regen:( haha!! Nee meis super zeg dat het daar leuk is en dat je al veel vrienden gemaakt hebt!!
    Als het zou kunnen kwam ik je opzoeken,het lekkere weer een bezoekje brengen(en jou natuurlijk;)
    Doe het rustig aan!!

knuffel en kus je nicht!!(K)

• 15 Mei 2007 - 07:23

Susanne:

hey meiss, vet leuk om te lezen dat het leuk is!! ligt mijn hotel dicht bij die van jullie?! luna park?! nou meisje tot over ander halve week ofzo!
    liefs suusje

• 15 Mei 2007 - 17:28

Eljakim:

Heey Steef!!
    Hoe gaat het in Spanje??
    Het is daar wel lekker warm heb ik gehoord!Bij ons regende het een heel poos.Alleen vandaag was zon en 's avonds ging het regenen! Oma kwam bij ons eten!!
    Want Gert-Jan was jarig.
    Nog veel plezier in Malgrat de Mar.
    En wordt nog maar lekker bruin:P:P
    Ik heb sinds gisteren 14 Mei verkering!!

Groetjes:
    Je neefje:
    Eljakim Doorneweerd
    Hegenbos 32 8091 EL Wezep
    Tel: 038-3762394

• 15 Mei 2007 - 17:49

Papa:

He steffie, ik kreeg op de kl..... van mama dat ik niet gereageerd had, nou bij deze dan.Verder alles goed bij jullie??
    Doe ze de groeten daar en geniet ervan,
    EN UUTKIEKEN EN GOEDGOAN!!!!!

• 15 Mei 2007 - 22:26

Gert-Jan:

Heey Stef!!

Ik merk dat je het daar echt heel erg naar je zin hebt! Bedankt voor het leuke sms'je dat je gestuurd hebt en het was erg gezellig vandaag!
    Ik hoop dat het verder allemaal goed gaat daar in Spanje.

Gert-Jan

• 16 Mei 2007 - 10:01

Jardi En Mike:

hoe gaat het met jou? met mij gaat alles goed lekker vrij van school.
    We hebben het vrijdag heel leuk gehad op de bruiloft van gerben en engelien ik zal nog wel eens de foto laten zien. Groetjes en een dikke kus van Mij en mijn broertje. Ps: en natuurlijk van papa en mama

• 16 Mei 2007 - 11:26

Mama:

Ik weet niet of je vanmiddag nog kijkt, maar ben van plan om je tegen half zes te bellen mis je dikke kus

• 16 Mei 2007 - 15:02

Willemijn...:

Hey meid,
    hier even een berichtje van mij..
    Ik hoorde van je moeder dat je in malgrat zat. Ik ga deze zomer ook naar malgrat op vakantie..!! Dus misschien zien we elkaar wel.. Zou wel gezellig zijn.. Is al zo'n poos geleden..

Hoop dat je, je daar een beetje vermaakt..!!

Ciao Willemijn

• 16 Mei 2007 - 19:59

Dianne:

HeeStef!!
    Leuk berichtje meis!!
    Maar nii teveel verbranden hoor:'(!!
    Anders geniet je niet meer..;)!!
    Nog fijne tijd(K)
    LiefsXx

• 17 Mei 2007 - 08:06

Mark:

Heej chica..!!

Mooi dat je het steeds meer naar je zin krijgt!! Veel plezier daarzoww.. en kop op:)

ps: Denk dat ik af en toe maar onder een zonnebank ga liggen anders steekt het zo af straks in Juli:P

Dikke kuzz Mark

• 17 Mei 2007 - 08:36

André & Petra:

Hey schoon zusje!

Klinkt goed die werktijden! Maar ik begrijp dat je nog even moet wennen aan het werk... Dat gaat vast goed komen, toch?!
    Lekker bakken op het Spaanse strand tussendoor, en dan: OLE!!!, dan kan je de wereld weer aan!

Zet 'm op!

• 17 Mei 2007 - 16:09

Big Sister:

Heeey zusje !!
    Eindelijk dan een berichtje van mij !!:D hoorde van mams, dat het harstikke goed met je gaat!! En dat je je draai daar tog al wel een beetje op gevonden!! En is het al gelukt om bruiner te worden als mij !!:P Als het weer hier zo blijft, is die kans groot natuurlijk!! ik moet je nog de groetje dan van mij collega's ze kennen jou niet, maar leven tog met je mee!! :P en met mama ook, zijn zelf ook allemaal moeder en vinden het heel erg voor mams!! Spreek je snel weer!!
    Kusss Gytha (K)

• 19 Mei 2007 - 08:49

Teun:

Heey Steef!!

Klinkt goed hoor die Spaanse zon! :)
    Geniet ervan en zet 'm op!!

Groetjezz Teun

• 19 Mei 2007 - 16:54

Mama:

Hey Stef, waar blijven je verhalen, heel nederland zit met spanning te wachten.

• 19 Mei 2007 - 19:17

Eljakim:

Heey Stephanie,
    't Is nu Zaterdag.
    Ik ben net weer van tafeltennis!
    We zijn op kamp geweest!
    Donderdag tot en met Zaterdag!!!
    We zaten Vrijdag in het troosttoernooi!
    We lagen er al gelijk uit.
    Zaterdag zaten we in het hoofdtoernooi!
    Toen moesten we tegen Kevin en Wiebren van onze vereneging.
    Bart (daar speelde ik mee) verloor van Wiebren, en ik won van Kevin.
    Toen moesten we dubbelen.
    We stonden met 10-3 voor maar we verloren met 11-13.
    De dubbel hadden we verloren toen lagen we eruit. Nu zit ik lekker thuis op de computer! Nog veel plezier in Spanje!!!!
    En ben je al bruin??

Groetjes:
    Je neefje Eljakim Doorneweerd

• 26 December 2008 - 13:05

Gert-Jan:

Leef je nog steeds in Spanje ?

Lekker warm zeker:P

Groetjes ons allemaal en een superdikke kus van Sifra