Bijna alweer 2 maanden voorbij!!! - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Stephanie Kwakkel - WaarBenJij.nu Bijna alweer 2 maanden voorbij!!! - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Stephanie Kwakkel - WaarBenJij.nu

Bijna alweer 2 maanden voorbij!!!

Blijf op de hoogte en volg Stephanie

28 Juni 2007 | Spanje, Malgrat de Mar

Woensdag 27 juni 2007

Hola niño’s y niña’s,

Hoe gaat het met jullie? Is het weer alweer wat beter geworden? Ik zit nu in de woonkamer van mijn appartement een stukje te typen op de laptop van Rika. Er is de afgelopen 2 weken niet veel gebeurd. Ik ben vorige week, 17 juni, weer naar Calella geweest met Seiny, Joëlle, Coco en Allah. Was wel gezellig. Vooral op het laatst toen gingen we naar een dans café met jaren ’80 en ’90 muziek. Helemaal mijn ding, want ik ging helemaal uit m’n dak en zoveel drank had ik niet eens gehad, haha. Maar helaas gingen we toen terug naar Malgrat de Mar (rond 4 uur) want Coco vond het er niet leuk. Jammer. In Malgrat zijn we nog naar Tropicana geweest, maar daar was ook niet zoveel te beleven. Rond 5 uur lagen we lekker te slapen. Werd ik om 1 uur pas wakker, chips. Vind ik altijd jammer, omdat je dan niet veel aan je dag hebt. Gelijk gedoucht en kleding gewassen. Beetje saai rondgehangen in het appartement, want het was helemaal geen mooi weer. Zijn we naar het hotel gelopen, allemaal gasten vragen waar wij vandaag waren. Uuuuhhh.. ook wij hebben een dag vrij!! Ze vonden het minder leuk in het restaurant en het was heel erg durk en onze collega’s konden het niet aan zonder ons. Bla bla bla. Het zal wel. Er is ook een grote groep met gehandicapten aangekomen en toen was er een man helemaal aan het dansen toen er mini disco was, zei ik tegen Jootje.. Kijk die man dronken wezen. Zij Joëlle, dat is een mongool, joh!! Oeps, foutje. Gelukkig waren ze spaans, konden ze het niet verstaan. Ze bleven t/m vrijdag en ze waren de hele week heel erg lief. Ze zaten de hele tijd aan mijn kant. Als ze binnen kwamen Hola guapa!! Dat is hallo lekkerding. En als ze weggingen keihard door het restaurant ADIOS STEPHANIE!!! Ghehehe.. grappig! Het vriendje van Maria, Stephan, was er deze week ook, dus daar sliep ze de hele week. Hebben we niet veel gesproken dus.
Loli was er van donderdag 21 juni t/m zondag 24 juni er niet. Heerlijk, wat een rust zonder dat mens. Nu was Lisi de chef en zij is echt zo relax. Gaat zelf ook werken (daar kan Loli mens nog wat van leren) en alles ging goed. Zondagavond was ze er wel weer en je kon merken dat iedereen gelijk anders deed. Toen ze er niet was, iedereen roddelen over haar dat we een andere chef moesten zoeken, maar tegen Martha zeggen ze dat niet. Beetje jammer. We hebben trouwens vet veel fooi gekregen van mensen. In totaal deze week wel 50 euries!!! Gedeeld door Joelle en Stephanie is beiden 25 euro!! Lekker! En ik heb al vet veel kaarten en brieven gehad, al 4 brieven van mijn lieve vriendinnetje Nikki (Wat ik echt hééél erg lief vind) en in de laatste brief van haar ook nog een verhaaltje van Teun!! Van mijn ouders al 1 kaart (en nog 1 kaart die onderweg is, hahaha, hé mam.. die had ze toen ik net weg ging al opgestuurd) van Anneke eentje (is van mijn koor) Van Henk en Danielle, van Jakob en Albertha, al 2 kaarten van opa en oma! Van mijn lieve vriendje een brief (met een lekker geurtje erop, haha!) en dat was het. En ik denk dat er ook nog wel meer kaartjes komen. Vooral blijven doen, want ik ben altijd super blij als de receptie zegt: Stephanie: El correo para tu!! Hahaha, en dan vragen ze van wie. In het begin ook nog of ik jarig was :p haha, leuk leuk!!
Loes vriendje, Yoeri, was er van het weekend 3 daagjes en die ging maandag ook alweer weg. We zijn afgelopen zondag niet uitgeweest. Ik was zo en zo niet weg gegaan want om half 11 lag ik al op bed met een baksteen in mijn hoofd. Werd om 9 uur, UITGESLAPEN, wakker. Lekker gevoel. Maria was ook vrij, dus we hadden zondag al afgesproken met elkaar dat we óf naar Barcelona óf op de boot naar Lloret gingen. Nou, dat werd het allebei niet. Want ik had ’s ochtends eerst al mijn kleren die ik aan had gehad en mijn lingerie en werkkleding uitgewassen. Was ik ook wel 1 uurtje mee bezig. Toen zei Maria dat ze niet zoveel zin had om naar Bara te gaan, omdat ze vorige week er al heen was geweest met Stephan. Oké, dan word het toch de boot. Komen we daar rond 1 uur aan. Zei die vrouw, de eerst volgende boot vertrekt om half 3. Uuuuuuhh….. oké, dan komen we om half 3 terug. Ondertussen was het helemaal bewolkt geworden en het begon harder te waaien. Leuk, om op zo’n boot te gaan. Maar hoe dan ook, we wilden op de boot naar Llorett de Mar!! Wij om half 3 er weer heen, de boot gaat niet meer doordat het zo hard waait. Lekker dan! Zijn we naar het treinstation gelopen en de trein gepakt naar Callela om te shoppen. Ook helemaal niet erg. Ik heb een linnen beige broekje gekocht, een super schattig t-shirtje erbij en nog een wit hemdje met glittertjes. Oh, trouwens, papa!! Ik moet jou ook nog wat opbiechten. Je wilt niet geloven wat ik afgelopen week bij een winkel heb gekocht. EEN NIEUWE BIKINI!! Ja, sorry, ik heb er nog niet genoeg, hihi! Maar hij is heel schattig, geloof me. Een beige met bruine stipjes, was maar 16 euro en nu kan ik elke dag een andere aan (a) Anders zullen de mensen op het strand ook wel denken, komt zij ook alweer aan met dezelfde bikini. Haha. Voor de mensen die er niks van snappen, ik heb nu 7 bikini’s en papa vind dat blijkbaar veel.. Ik niet hoor, denk als ik nog een leuke zie, het er 8 worden, maar goed! Dan weet mijn lieve papa dat. Hahaha! En dat is trouwens maat 40. ik ben heel erg aangekomen hier, want ik eet zoveel vettigheid. Jullie willen niet weten hoe ik straks thuis kom. Haha, geintje. Die maten hier dat klopt niet erg. Dat broekje dat ik in Callela heb gekocht, dat is maat 34. Ik had toen van papa en mama een wit broekje gekregen in Barcelona, ook maat 34 en die zit me nu al te groot. (je kunt hem van mijn bips aftrekken) maar ik heb nu een bikini maat 40, haha! Fun! Maar ik eet gewoon hoor. Misschien iets minder, omdat ik na het werk nooit trek heb, maar goed. Jullie zullen het wel zien. Verwacht geen broodmager iemand en ook geen papzak als ik thuis kom.. ik blijf gewoon Stephanie. Oké, alweer heel veel onzinnige dingen neertypt, maar goed! Ik hoop dat jullie je hebben vermaakt en een beetje op de hoogte zijn. Maar Callela was verder heel gezellig. Echt een leuk dorpje. Ik heb trouwens in de 2 maand dat ik hier zit (ja mensen, ik zit hier alweer bijna 2 maanden! Wat gaat de tijd snel he? Voor mijn in ieder geval wel!! Ik hoop voor jullie ook) nog geen 1 keer een frikandel gehad of een kroket, terwijl er heel veel nederlandse tenten zijn met frikandellen. En ik heb dus afgelopen maandag voor het eerst een lekkere hap gehad, van een overheerlijke frikandel. Ik voelde me meteen thuis, papa die helemaal aan het zweten is omdat hij patatjes heeft gebakken. Een mama die een beetje boos op de bank zit omdat papa te laat thuis was van voetbal. Een lief vriendje die net is aangekomen vanuit Breezand en weer een weekendje bij zijn lieve vriendinnetje blijft. Een lieve zus die helemaal gedoucht in haar roze badjas op de stoel zit en waar ik na het eten haar haar voor moet gaan doen, omdat ze uitgaat of een leuk feestje heeft. Buurman Daan of buurvrouw Hennie die de zaterdagkrant komt brengen. Buurman Marinus, buurman Marten en de rest van de buurt die de achterdeuren ook open hebben omdat de vetklep bij hun ook aanstaat. En toen werd ik ontwaakt uit mijn droom want hij was alweer op. Helaas! Maar het was lekker. Mijn opa en oma hadden mij nog gebeld, want hun gaan morgen (donderdag 28 juni) naar Tsjechië, Praag. Die wilden even doeg zeggen. Toen mijn papa en mama nog want die gaan a.s. zaterdag naar Mark toe om nog wat spullen te brengen want…. MARK KOMT VOLGENDE WEEK DINSDAG NAAR MIJ!! AAAAAAAAAAAAAAHHH!! Oké, ik liet me even gaan, maar ik was eventjes heel erg blij!!!! En toen belde Mark mij ook nog. Ik was dus heel erg populair!! Leuk, leuk, leuk! En de volgende dag lag er ook nog een brief van mijn lieve vriendinnetje Nikki bij de receptie. Wat denkt iedereen toch aan mij!! Lief lief!!
Ik ga nu stoppen en zet hem óf vanavond nog snel op internet óf morgen (en ik denk dat het morgen word)
Doeg allemaal.. Ik schrijf denk ik na 10 juli pas verder, want mijn schatteke komt dinsdag dus naar Spanje en ik weet niet of ik dan tijd heb om nog achter de computer te zitten. Denk het niet he, ik ga hem helemaal dood knuffelen. Oké, niet dood, maar wel heel veel knuffelen!Whiiee, ben ik alweer zo blij!!
Fijne zomervakantie allemaal. Kom allemaal gezellig naar Malgrat de Mar of Santa Susanna of Blanes of Pineda de Mar of Callela of Llorett, want dan zie ik jullie ook en hoef ik jullie ook niet te missen, want dat doe ik echt wel!!

Hele dikke kus en knuffels van uit het zonnige (oke, even eerlijk, nu regenachtig, koude) Spanje!!!
Lot of lovee,
Stephanie

• 28 Juni 2007 - 11:51

Zus !!:

Heeey zusje !!

Van die bikini's is nie zo erg hoor !! ik heb er zelf ook 7 !! :p hahaha, papa kan zo een winkel beginnen met al onze bikini's !! ik ben vandaag lkkr een dagje vrij !! :D omdat ik nu ook op de zaterdagen moet werken, ben ik doordeweeks een xtje vrij!! en a.s. zaterdag gaan paps en mams nie alleen naar Mark hoor, ze komen mij ook weer een x opzoeken en dan gaan we lekker uiteten !! duss dat wordt wel gezellig, maar vast nie gezellig als jij er bij was geweest. maar ik ga ff eten !!
    Kuss Gytha !! (K)

• 28 Juni 2007 - 18:06

Mark:

Heej Steeffie :D

Wat een verhaal weer..;) Nog 1 dag werken, een bezoekije van je ouders + uitje van de voetbal, een daggie leren + verhalen van mn vader uit Frankrijk, een daggie tentamen maken, een kort nachie slapen en dan ben ik weer bij jou!!! :D

Tot over vierenhalve dag!! :D

Dikke Kuzz Mark

• 28 Juni 2007 - 19:02

Mama:

hey, was weer een gezellig verhaal, zal de buren even inlichten dat je ook over hen aan het kletsen bent zullen ze wel geinig vinden.Blij dat je het zo naar je zin hebt.
    Zal wel zorgen dat Mark aan z'n 20 kilo komt in de koffer moet zoveel spullen weer meegegeven, hoe moet dat toch als je weer naar huis gaat kunnen wel een vrachtauto huren voor jou spullen ha ha
    veel liefs mama

• 28 Juni 2007 - 19:32

Gerrit En Anja:

he meid zo tehoren verveel jij je echt niet daar of niet soms ????? je gedraagt je toch wel als een degelijke hollandse
    meid maar(maar je bent denk ik niet meer zo danig herkenbaar als nederlandse ""bruine nikker")he noch bedankt voor je gezellige verjaardags kaarten en dat je ons toch niet vergeet.
    He noch het allerbeste en een fijne week
    samen met Mark toegewenst, geniet er samen van .

Een knuffel van Eljakim en Sifra
    en de groetjes van ons allemaal

• 28 Juni 2007 - 22:02

Hennie En Tymen :

hey stephanie ik lees wel dat het goed met je gaat, leuk meid, en wat fijn voor je dat je vriendje komt, geniet maar lekker van elkaar, en knuffel er maar lekker op los, we horen van je ouders dat het goed met je gaat maar dit is ook leuk, even met je praten, tymen zei al jammer dat we niet naar spanje gaan,zou ik nog even met theo een geintje uihalen, weet je nog op het strand, dat hij op je vader dook, geniet van alles en van iedereen meid, we denken aan je en ik stuur snel weer een berichtje, liefs tymen, hennie, roy en rene.

• 30 Juni 2007 - 09:09

Dianne:

Hee Stef:D
    Leuk berichtje..;)!!
    En gewoon veel bikini's blijven kopen hoor;)!! Je hebt dr NOOIT te veel..!!
    Fijne tijd daar nog(A),,
    LiefsXx Dianne(L)

• 02 Juli 2007 - 16:21

Papa:

Hee Stef, hier even een berichtje uit het natte wezep, het duurt nu niet zolang meer of jouw mannetje uit Breezand is bij jouw. Hou hem wel een beetje in de gaten met al die signorita's, ik spreek uit ervaring de natuur bloeit daar weelderig en dat allemaal zonder wortel. Nou geniet ervan en pas goed op. Groetjes

• 02 Juli 2007 - 20:52

Nikki:

Hey liefie!!

Wat een leuk verhaal weer!! Maar ik vind dat je vader wel een btje gelijk heb, modepopje:P Nee hoor ben stiekem best jaloers, behalve op je maat 40 dan:P
    Sweet days en ik lees je verhalen als ik terug ben!! Ik zou je mijn avonturen posten via de postduif!!

Nou geniet van je schatteke en tot snel!!
    JE BENT OP DE HELFT!!!

Liefs en kuziez

• 03 Juli 2007 - 08:02

Mama:

Hey Stef, Mark zal ondertussen al wel zijn geland in het zonovergoten Spanje.'t is hier nu 10 uur. Ben eigenlijk best wel een beetje jaloers (grapje). Geniet er samen maar heel erg van.
    En papa moet niet zo dom zeuren toch
    Veel liefs en tot horens mama

• 03 Juli 2007 - 13:51

Clarisse En De Rest:

'k had een verhaal ingetypt komt in een keer een andere pagina in beeld dus doe ik nu maar weer een nieuwe poging. leuk om je gesproken te hebben ik schrok gewoon. niet om jou maar ik had het niet verwacht. leuk verhaal van je lachen. veel plezier daar nog en een dikke kus van ons en tot gauw!!!!!!

• 05 Juli 2007 - 17:09

Gerrita:

Hey Stephanie

ik hoorde dat je in Spanje zat en ik dacht effe kijken op je site:d leuk he dat je het daar gezelilg hebt enzo en dat je veel lieve kaartjes en belletjes krijgt:D!! toppie is dat, weet je ook dat je NIET gemist kunt worden!!

nog heel veel plezier en succes daar in Spanje
    kussie Gerrita

• 06 Juli 2007 - 15:10

Roelof En Ina:

Hoi Stephanie,

Leuk om al je belevenissen te lezen!we willen je de groetjes doen en nog heel veel plezier toewensen, je bent alweer over de helft!Hopelijk schijnt de zon als Mark er is, dan kun je lekker aan het strand liggen, maar het zal vast zowiezo gezellig zijn!!

groetjes en liefs van
    Roelof en Ina
    vanuit het verre Hattemerbroek

• 12 Juli 2007 - 18:09

Gerrit En Anja:

hee stef,

hee stef we hebben al 2 weken geen belevenissen van je gelezen.

Maar dat is denk ik heel begrijpelijk
    tedruk met je Markie geweest en natuurlijk niet tevergeten met het
    in zwemmen van je nieuwe bikini.

Nou even serieus heb je een gezellige
    week gehad met Mark?? vast wel , het zal nu wel weer leeg zij zonder hem.

Wordt al druk bij jullie nu zomer vakantie aanbreekt????

Je bent nu al weer over de helft dus het
    aftellen kan beginnen. Over enkele
    weekjes komt de familie al weer naar je toe. We zijn heel benieuwd hoe je verhalen en fotos zijn maar dat zien we dan wel.

Het begint hier ook eindelijk een beetje zomer teworden.
    nou stef ik stop

Groetjes van oom Gerrit en Tante Anja
    een knuffel vanEljakim en Sifra
    en een speciale groet van je neef G.J

• 13 Juli 2007 - 17:55

Gert-Jan:

Heey Stef!!

Leuk dat alles goed gaat daar!! Hier gaat alles ook erg goed en het wordt inderdaad een stukje warmer hier (eindelijk).

Leuk al je verhaaltjes te lezen en het is fijn te horen dat alles nog steeds goed gaat daar;)

Nog veel plezier daar in het zonnige en warme Spanje!!

Je GROTE Neef Gert-Jan :P