*Mark* zon, zee, strand. - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Stephanie Kwakkel - WaarBenJij.nu *Mark* zon, zee, strand. - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Stephanie Kwakkel - WaarBenJij.nu

*Mark* zon, zee, strand.

Blijf op de hoogte en volg Stephanie

16 Juli 2007 | Spanje, Malgrat de Mar

zondag 15 juli 2007

Heey iedereen,
Hoe gaat het daar in Nederland? Ik heb net met mama en papa gebeld en ze zeiden dat het vandaag wel warm was, maar dat de zon niet echt doorbrak. Jammer, want voor velen is de zomervakantie al begonnen. Ik hoop echt voor jullie dat het heerlijk warm weer word (niet te warm voor alle opa’s en oma’s)

Met mij gaat alles goed. Ik heb nu wel een beetje last van heimwee, maar dat zal vast komen omdat ik heel erg moe ben en me een beetje verveel als ik niet werk. Je kent alles hier al de discotheken, de winkeltjes, de mensen (niet de vakantiegangers) en je loopt wel 1000x over de boulevard heen dat je zelfs daar op uit gekeken bent. En Mark is net weg, dus daar zal het ook wel door komen.
Mijn weekje met mijn lieffie was trouwens super!! Dinsdag 3 juli kwam hij aan. Het was een hele mooie zonnige dag. Het was erg druk op de boulevard en ik rende bijna naar het station toe waar ik overigens 3 kwartier moest wachten. 10 minuten voor 12 kwam hij aan. Ik was ongelofelijk blij en dol gelukkig om hem weer te zien. Heerlijk om mijn teddybeer weer te knuffelen en te zien hoe mooi hij ook alweer was (tsja, je ziet hier zoveel jongens lopen :p grapje!!)
We hebben eerst een hapje gegeten, want hij kon om 1 uur pas inchecken en we hadden trek in iets lekkers. Rond kwart over 1 zijn we naar zijn hotel gelopen .Reymar Playa. Daar heeft hij zich ingecheckt en zijn spullen alvast naar boven gebracht. Zijn we naar mijn appartement gelopen om mijn hele lading op te halen. Dat was veel meer dan wat hij in de koffer had zitten!! Gingen we weer naar zijn hotel. Heb ik daar allemaal spulletjes neergepland. Hij had een tas vol met spullen meegenomen voor mij, haha. Gekregen van mijn mama en van zijn mama gekregen. Jus voor de gekookte aardappels, tandpasta tubes, handcrème, gezichtscrème, A4 kladblok, dagboekje en niet te vergeten mijn lenzen!! Daar was ik helemaal blij mee. En mijn vriendinnetje Nikki heeft nog heel veel tijdschriften (de Yes) mee gegeven. Heel lief van haar!! Toen we uitgeknuffeld waren en onze spulletjes een beetje netjes hadden achtergelaten, zijn we gelijk naar het zwembad gegaan. Tsja, die jongen heeft ook maar 1 week om bruin te worden en het was toen nog mooi weer. Rond half 6 weer terug naar de kamer, douchen en ik moest werken. Dat is echt stom. Is je vriendje er, moet je werken. Valt wel tegen want je wilt natuurlijk de hele tijd bij hem zijn.
De volgende dag was ik ’s middags vrij. Het was geen mooi weer dus zijn we een stuk gaan lopen. De hele tijd bijgekletst wat we allemaal hadden beleefd de afgelopen maanden en elkaar kusjes geven, hihi. Het was echt leuk om naast hem te lopen en alle bekenden te laten zien dat hij nou mijn vriend was waar ik het (bijna) altijd over had. Ik had om 2 uur ook nog een gesprek met meneer Worms en mevrouw Stam. Zij zijn de hoofd van Luchtvaartdienstverlening. Kwamen ons gezellig opzoeken. Joëlle en ik hadden niet veel te klagen want eigenlijk ging alles prima en als er iets mis was gegaan (bv de smerige kamer of het vele werken) dan hadden we het zelf al opgelost. Ze beloofden ons om morgen met Martha te gaan praten en misschien kwamen ze dan nog een kijkje nemen in het restaurant.
’s Avonds heb ik Mark de Costa laten zien, mijn kroeg, waar ik de laatste tijd overigens niet zo vaak meer kom. We gingen eerst de meiden ophalen bij het appartement, dus wij naar binnen.. zo wat een beestenboel zeg. Haha, Mark die dacht echt: Jeetje, waar ben ik in beland. Iedereen was aan het gillen en zogenaamd op elkaar aan het bekken. Overal lag troep, make-up potjes, borden, flesjes drinken, shampoobussen, kleren, boeken, cd’s. Ik was blij dat ik er toen even niet was, want ik had serieus de boel opgeruimd. Dus naar een kwartier hielden we het voor gezien. Hij had Rika ook nog niet ontmoet en toen we binnen kwamen stond zij heel charmant met haar haar door elkaar en nat en schaars in een handdoekje gekleed in de deuropening. Slechte versiertruc van Rika!! Loes en Maria had hij gisteren al gezien op de boulevard en Coco ook maar heel even toen ze naar het werk ging. Joëlle kende hij natuurlijk al, maar dat doosje gaat zich ook nog voorstellen. Mark zo, huh we kennen elkaar toch al. Hahaha, domme actie van Jootje!! Mark vond de Costa in ieder geval erg gezellig! Er waren wel heel veel belgen van zo’n kroegentocht, dat was wel jammer, want het was erg vol.

Op donderdag heb ik weer ’s ochtends en ’s avonds gewerkt en het was heel mooi weer dus ’s middags lekker aan het zwembad gelegen. Voor mij voelde dat ook even als vakantie. Behalve als het tegen half 7 aanliep. Oh ja, ik ben hier voor stage, dacht ik dan. ’s Avonds kwam inderdaad meneer Worms met mevrouw Stam. En ze mochten ook nog een hapje blijven eten. Ze hebben daar denk ik wel 1 uur tot anderhalf uur zitten te schrokken. En ze kregen alles gratis, zelfs een fles wijn! Ze hebben het toch ook altijd goed voor elkaar. Snoepreisjes naar Spanje en in het 3e jaar naar allemaal andere landen. Overal gratis eten. Als je niet weet wat je wilt worden, word dan leraar of lerares!! Haha!! Toen hebben we nog even met hun gepraat en ze waren heel erg trots op ons. Ze hadden met Martha gepraat en die had niks negatiefs te melden. Ze vond ons helemaal geweldig en het Deltion College mag volgend jaar 4 tot 6 leerlingen plaatsen in Tropic Park. Dankzij ons. Dat voelde echt wel goed om te horen! Meneer Worms zei zelfs dat hij trots op ons was, nou, hem kennende is hij niet gauw tevreden! Dus dat heeft ons wel opgepept, want soms hebben we wel het gevoel dat we het voor niks doen, want je krijgt niet gauw waardering voor iets. Tuurlijk je hoeft niet om te haverklap een complimentje, maar af en toe zal het toch wel prettiger werken zijn, maar goed we zijn niet in Nederland maar in Spanje daar gaat alles anders.

Op vrijdag hoefde ik alleen maar ’s ochtends en ’s middags te werken. Dat had Martha tegen Loly gezegd dat ik een avondje vrij mocht hebben om iets leuks te doen met mi nuevo (mijn vriend) dat vond ik heel aardig van haar. We hebben om 4 uur de trein genomen naar Blanes en van daar uit de bus naar Lloret de Mar. Mark is hier vorig jaar op vakantie geweest met zijn maatjes dus hij vond het leuk om alles weer te zien. Zijn we nog naar z’n hotel gelopen Bolero Park. Zag er heel gaaf uit. Ik heb zelfs hun kamer van de buitenkant mogen zien. Maar er waren wel heel erg veel jongeren. Heb er niet veel gerimpelde mensen gezien. Echt een jongerenhotel. Lloret is overigens een jongerenplaats. Ik vond het daar niet veel aan, want hou niet van dat macho gedoe van die jongens en dat sletterige gedoe van die meiden. Het zal nooit mijn favoriete badplaats worden. Dan hou ik meer van de gezellige plaatsjes met iets meer natuur en iets minder uitgaan. Maar dat scheelt natuurlijk per persoon! Maar ik heb wel een super middag en een super avond met mijn lieffie gehad. We hebben gegeten in een steakhouse. Dat was heel erg lekker. We hebben samen gedaan met een mix grill. Papa had hier zich ook best vermaakt. Haha, die houd wel van heel veel vlees! Het zag er ook heel gezellig en schoon uit. Wie weet komen we er nog eind augustus als ze mij komen ophalen. We waren rond 9 uur weer terug in Malgrat.

Helaas moest ik zaterdag wel ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds werken. Vond het heel jammer, maar dat hoort erbij. We waren allang blij dat we lekker weer samen waren.

Op zondag zijn we ’s middags de hele middag naar het strand geweest. Onze hoofdjes onder de parasol en genieten maar. Toen is Mark heel erg bruin geworden. Gelukkig maar voor hem, dan kan hij thuis ook nog laten zien dat hij een kleurtje heeft gekregen! Ik denk niet dat hij zo bruin is als zijn vader, want die was net weer terug van 1 week van een ‘sport’vakantie in Frankrijk. Dan gaat hij fietsen over de bergen heen. Best zwaar, maar als de zon schijnt word je super bruin!

Zondagavond had ik een feest van AnimaFest in Palm Beach. Mark mocht gelukkig ook mee gratis naar binnen. Heeft hij weer geluk gehad. Helaas moest heel AnimaFest een oranje shirt aan. Vreselijk! Direct toen ik binnenkwam heb ik hem afgedaan. Het was opzich wel gezellig want Allah en Seyni waren er ook en die vonden Mark helemaal geweldig. Haha, vooral Seyni. Die zei de hele tijd: It’s a nice and good boy. En Allah: Mark esta bieno! Dat is wel leuk dat waar ik mee werk, het wel goed kunnen opschieten met Mark. Allah was zondags ook jarig dus we hadden dubbelfeestje. Rond 2 uur ging ik even met Micha praten. Hoor ik opeens een flink kabaal achter mij, staat Mark achter me met allemaal bloed op zijn hoofd en over zijn gezicht heen. Ik sta daar te schreeuwen. Micha pakt hem bij zijn arm beet en neemt hem mee naar achteren. En ik ben nog steeds aan het schreeuwen, komt Coco naar mij toe, die neemt me ook even dat kamertje in daar achter. Zie ik daar een hele lieve Mark staan met heel erg veel bloed! Micha gelijk papier pakken en als een gek het bloed weg proberen te vegen, maar het bleef lopen. Het was gewoon eng. Micha zei dat hij een gat in zijn hoofd had. Oh, oh! Toen bedacht ik opeens bij me zelf.. nadat ik dus een potje heb staan schreeuwen, om hem te vragen wat er was gebeurt. Wat bleek nu, Mark wilde naar mij toe komen, is er een plafondplaat op zijn hoofd en zijn nek gevallen. Dus ik naar zo’n kerel toe van die tent, ik zo: waarom valt er een plafondplaat naar beneden. Niet echt veilig he?! Stel dat hij verkeerd was gevallen dan kunnen er nog ernstige gevolgen dienen. Hij zo: Jaa, als iemand aan die bamboe takken gaat slingeren dan kunnen die platen verschuiven. Dus ik zo: dat is dan ook niet echt veilig. De discotheek heet Palm Beach en in de disco verspreid staan bamboe stokken die aan het plafond zijn vastgemaakt. Het blijkt dus dat je daar niet aan moet gaan rukken, want dan krijg je dus ernstige bloedingen. Lekker dan. *$^@)$% discotheek. Toen heeft die jongen een taxi bestelt en is met ons meegegaan naar het ziekenhuis in Malgrat de Mar. Daar vroegen ze of Mark zijn ziekenfondspasje mee had. Uuuuh, nee. Zeg nou eerlijk, wie neemt zijn pasje mee met uitgaan??!!! Niemand? Nee, ik dus ook niet. Hij kon dus pas geholpen worden wanneer er 55 euro werd gedokt. Tsja, dat hadden wij ook niet bij ons, dus dat heeft Palm Beach ook betaalt. Kwamen we in zo’n kamertje, moest hij gaan liggen. Komen er 2 zusters. Één hele oude, die was heel erg aardig en vertelde alles heel langzaam in het Spaans zodat ik het kon volgen. En een jonge meid, die was heel chagrijnig. Stom mens. De hele tijd te zeggen dat ik stil moest zijn. Hij kreeg 4 spuiten in zijn kop gedrukt!!! Dan praat je toch wel met je vriendje om hem af te lijden?!! Lijkt mij. Maar goed, hij kreeg in zijn grote gat 3 hechtingen en de andere gaatjes (waren er 3 of 4) dat werd helemaal schoon gemaakt. Naar 20 minuutjes mochten we er weer uit. Mark vond het allemaal wel meevallen. Had hem niet zeer gedaan. Hij was gelukkig niet misselijk of had geen hoofdpijn en had nergens last van. Zijn we weer terug gegaan naar Palm Beach om de andere te zoeken, zonder resultaat want ze waren naar Tropicana. Seyni en Allah waren er nog wel. Met hun zijn we met de auto naar Tropicana gereden. Heeft Allah de entree betaalt voor Mark, komen we binnen, niemand van AnimaFest. Beetje lullig om er weer uit te gaan, omdat hij net 10 euro had gedokt, dus had ik Joëlle even gebeld. Ze waren in QK. Het was inmiddels al kwart over 3 en ik had eigenlijk niet veel zin meer om weg te gaan. Joëlle en Loes zijn nog wel langs geweest in Tropicana, maar om half 4 gingen we weg. Hun gingen nog door feesten in QK waar de rest van AnimaFest ook nog rondhing. Wij gingen lekker slapen en Mark zijn hoofdje de rust te geven, want het bloedde nog steeds.
De volgende dag ging om 8 uur de wekker. We gingen naar Barcelona!!

Rond 10 uur hebben we de trein genomen en om 11 uur waren we op Playa de Catalunya. Toen heb ik hetzelfde gedaan als met papa en mama, zo’n touringbus gepakt die langs alle bekende bestemmingen reist. De zon scheen niet, maar daar waren we wel blij om, want het was nog wel erg warm en als die zon er dan ook nog bij kwam, brandden we gewoon zo’n bus uit. We zijn uitgestapt bij de Sagrada Familia. Nou pap en mam, hij is nog steeds niet af. Raar hé, haha :p Natuurlijk zijn we ook naar het stadion geweest van Barcelona. Dat vond Mark echt het allermooist! Hij was helemaal aan het genieten. We zijn op het veld geweest, in de kleedkamers, op de tribune, in het museum, in de zaal van de persconferentie, op de tribune waar alle journalisten zitten en natuurlijk in de shoppinghal waar alle spullen van Barcelona te koop zijn. Ik denk dat we daar wel 1 uur hebben rondgehangen. Dan zag hij dit weer, dan weer dat. Erg leuk!! En ik genoot natuurlijk ook mee, want ik vind het ook leuk. Daarna zijn we niet meer uitgestapt in d bus, we vonden het wel goed zo. Vanuit de bus zag je het ook goed. Misschien gaan we er nog wel weer heen met papa en mama en dan komen we nog wel ergens. Bij de La Rambla zijn we uitgestapt. Hebben we nog een show gezien van 6 jongens die aan het breakdancen waren. Heel erg gaaf om te zien. Daarna nog een man die een voetbal heel lang hoog kon houden op allemaal aparte manieren. Nog even geshopt. Hebben we allebei sportschoenen gekocht. Mark heeft bruine nike schoenen. Echt heel gaaf! En ik heb Fila schoenen, wit met goud! Super cool! En ik heb ook nog een bruine nike tas gekocht. We hebben super veel lol gehad en mijn dag was helemaal perfect. Perfecte afsluiting voor onze laatste daggie samen.

In Malgrat de Mar hebben we bij Di Angelo gegeten. Daar kun je pizza’s, spaggeti, paelle en gewoon vlees gerechten halen. Best wel veel soorten keuze. Mark had lekkere lasagne en Stephanie heeft saté stokjes gehad met gebakken aardappeltjes. Jammie jam! We kregen ook nog gratis stokbrood met kruidenboter vooraf en na die tijd een gratis ijsje. Maar dat ijsje was met een reden, want het personeel was vette ruzie aan het maken en wij konden heerlijk meegenieten. Daarom kregen de gasten die erbij waren een gratis ijsje, om het ‘goed te maken’. Mij best, maar ik was heel erg vol, dus ik heb 2 muizenhapjes gegeten, haha!

Daarna gingen we onze tassen nog inpakken. Hebben we Petra gebeld, zus van Mark, want die was jarig! Hiep hiep HOERA!! Daarna zijn vader en moeder nog om te vragen wanneer hij naar de dokter kan voor zijn hechtingen. En mijn papa en mama om verslag te doen over het plafond-Mark-hechtingen gebeuren. Mama helemaal ongerust en aan papa had ik verteld dat hij klappen had gehad van een Spanjaard, hij werd al een beetje boos. Ghehe! Grapje pap!
Toen gingen we nog naar het internetcafé. Hij wilde even kijken of hij nog via internet kon inchecken, maar we kwamen er later achter dat hij dat in Nederland tegelijk had gedaan met de heenweg. Dus dat was weer meegenomen. Kwamen we Micha nog tegen, even op het terrasje gezeten met hem praten over gisteren. Daarna weer terug naar het hotel, inmiddels half 12. Ik had echt geen zin om mijn spullen nog naar het appartement te brengen dus dat heb ik ‘s ochtends om kwart over 7 nog gedaan.

Dinsdag om half 8 hebben we best wel heel erg veel gehuild. Was zo zielig om mijn lieve jongen te zien huilen. Ook ik kon het niet houden, als het goed is kennen jullie mij, ik huilde natuurlijk tranen met tuiten. De hele ochtend op het werk ook nog. Toen kwam hij om 9 uur nog langs (wat we volgens mama beter niet hadden kunnen doen, maar ik vond dat als je de kans hebt om elkaar nog te zien, je het ook moet pakken) en nog even gejankt en toen was hij echt weg. Maar we hebben het zo super gaaf gehad!!! Echt een super super super week! Om nooit meer te vergeten.

De dagen erna waren saai. Het was erg slecht weer en ik heb 4 middagen gewerkt.
Morgen ben ik vrij. Sinds gisteren is het hier stralend weer. Ongeveer 30 graden. Soms een beetje te warm.

Gisteren ben ik met Loes naar het strand geweest. Ben ik ietsje verbrand, maar de rest is super bruin aan het worden. Jippie, endlich! Vandaag moest ik de hele dag. Ben nu ook bekaf. Heb knallende koppijn en ga niet uit vanavond. Een beetje heel erg moe en verkouden enz. Ik denk dat ik dit stukje er vanavond nog even opzet en anders morgenvroeg.

We gaan morgen naar Marinaland met Coco en Joëlle, want we hebben gratis entree.
Fijne vakantie allemaal!! Ik hoop dat het erg mooi weer word en dat jullie lekker gaan genieten!
Dikke kus voor iedereen !!

maandag 16 juli 2007

Ik zet het stukje er vandaag wel op, maar moet er nog even wat bijschrijven. Ik moet vandaag wel werken. Joëlle heeft wel vrij, maar het was niet mogelijk om allebei vrij te krijgen, dus heb ik me maar weer opgeofferd om te gaan werken. Het is nu 2 uur en ik ben echt kei moe. 4 middagen gewerkt en 7 dagen achter elkaar. Maar ja, alleen vanavond nog en dan hebben we Italiaanse avond. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, want dat is altijd op maandagavond en het schijnt heel leuk te zijn. Dat is dan wel weer een voordeel en ik heb ook wel zin in een dagje alleen vrij te zijn. Ik denk dat ik naar Blanes ga om Jessica op te zoeken. Ik zal haar zo even smsen of ze ’s middags vrij is. Anders plan ik wel wat anders.

Ik heb trouwens nog een suprise, voor de meeste die dat nog niet weten, mijn mama komt mij nog opzoeken. We hebben allebei heimwee naar elkaar (en papa ook wel, ook al geeft hij dat niet toe, haha!!) en nu komt ze van 30 juli t/m 4 augustus. Ik ben helemaal happy! Ben net heel veel hotels binnengelopen om te vragen of ze nog plek hadden. 1 Hotel zei dat ze geen plek meer hadden en de andere 5 hotels van wel. Even prijzen vergelijken en ik denk dat ze gewoon bij mij in Tropic Park komt. Jippie!! Joëlle’s ouders komen a.s. vrijdag, dus voor haar ook een weekje lekker bij haar ouders.
Ik laat volgende week weer van mij horen!!
Kusjes!!

• 16 Juli 2007 - 20:04

Mark:

Het was inderdaad héél gezellig vorige week, veel leuke dingen gedaan, alleen jammer dat zo'n weekie zo snel gaat. Hoop dat de laatste weken voor jou ook lekker snel gaan!! Geniet er nog ff van de laatste 6 weekies!!

Kuziez Mark

• 17 Juli 2007 - 09:23

hey lieffie
    mama heeft geboekt dus ik kom gezellig bij jou een paar dagen

• 17 Juli 2007 - 12:27

Gytha :

Heeey zusje !!

Nog 6 weekjes en dan is mijn liefje zusje eindelijk weer thuis !! :D gelukkig komt mama nog ff langs, en dan komen papa, mama en mark jou ook zo ophalen. En dan mag je mee terug !! En heb heel goed nieuws !!! IK MAG NAAR OOSTENRIJK !!!!! ben egt zooow blij!!
    spreek je snel weer !!

kusjes van Sjaak, Anja, Simone& Julia

• 17 Juli 2007 - 19:14

Gerrit En Anja:

heeeeey meid,

Nog even een weekje vol houden dan komt
    er weer fam. bezoek. Je moeder vroeg of ik niet mee wilde maar oome Gerrit en de kids hebben ook vakantie dus dat lijkt ons niet zon strak plan. Niet teveel aan thuis denken dan gaat het wel goed .
    VOLHOUDEN JE KUNT HET !!!!!!!!

Hier alles okeeeeee groetjes en tot ziens

Tante Anja

• 17 Juli 2007 - 19:39

Clarisse En De Rest:

tjonge jonge wat een verhaal. wat leuk dat mama nog een weekje komt. kunnen jullie meiden malgrat de mar nog onveilig maken. Een dikke kus krijg je van je neefjes en van andre en mij natuurlijk. We gaan vrijdag op vakantie. Lekker 2 weken naar Frankrijk. Hyeres heet dat plekje. Groetjes van ons allemaal en we faxen. doei doei

• 23 Juli 2007 - 16:09

Mama:

Hey , hoe is't, vandaag naar dat waterpark in loret geweest?
    Hier is het erg saai het regent (alweer) ben blij dat ik aan het werk ben.
    Maar nog maar 7 nachtjes dan ga ik lekker even een paar daagjes naar jou toe super hé.
    Trouwens wel erg stil op jouw site zijn niet veel mensen die meer reageren, wordt dus echt tijd dat je weer deze kant op komt. Nog maar een paar weekjes.
    Doei hé zie je maandag kusjes mama

• 23 Juli 2007 - 17:50

Tante Anja:

hey, het is hier echt bale aan het
    worden het doet niks anders dan regenen
    je zult maar vakantie hebbeN !!!!!!!!!
    Wij zijn op dit moment blij dat we lekker thuis zijn , geen gezeur van een natte voortent en al die laarsen en natte jassen. Geloof dat ik toch beter met je mams mee kan gaan want zo worden we ook niet bruin. Rianne is met Edwin vanmorgen naar Romenie vertrokken die hebben het er ook beter voor staan.
    Gert-Jan is vandaag begonnen met vakantiewerk bij de aardappelfabriek (cela-vita), dus het is hier thuis ook stil. Morgen maar eens naar het zwembad in Nunspeet wat moet je ook anders met dit weer. Dus steef geniet nou maar in het zonnige Spanje , en ik hoop dat je volgende week een fijne week hebt met je mamsie.

Groetjes Ome Gerrit en Tante Anja
    en een knuffel van eljakim en sifra
    en xxxxxx van Gert-Jan xxxxxxxxxx

• 24 Juli 2007 - 15:27

Nikki:

Hey Wijfie!!

Wat leuk dat je moeder komt hoorde het vanmiddag van mark!! Geniet ervan, je verdient het zo!!!
    Echt leuk om alles weer te lezen, wordt je barca niet zat:P Wij moeten ook nog heen he of zoeken we eerst een ander plaatsje op om te schoppen? Londen of zo:P
    Als je nog spullen nodig heb want ik lees dat je aardig aan het shoppen bent:) Doe je goed!!

Tot heeeeeeeeeeeeeeeel snel meis!!!

Kuziez en liefs

• 25 Juli 2007 - 10:21

Fam. Van De Worp:

hallo stephanie,
    We komen zaterdag naar malgrat.
    Dit heb je vast al van je moeder gehoord.
    Wie weet zien we je nog, we zitten in hotel Papi.Of aan het strand of op de boulevard.

Groeten van Riny, Janita, Willemijn en Jiske

• 25 Juli 2007 - 19:07

Hennie En Daan :

Hallo die Steeff hoe gaat het met jouw?
    Wat kun je verschrikkelijk leuk ouwehoeren zeg, hoe gaat het verder met die scheet (Mark) van jouw?, is hij al bekomen van de schrik?.
    Als we jouw verhalen lezen heb je al wel veel lol gehad,of klopt dat niet?
    We willen je nog bedanken voor het mooie bloemstuk wat we mede van jouw mochten ontvangen voor onze 40 jarige
    vechtvereniging(grapje).
    Is het werk leuk en kunnen jullie het aan?, of zijn het allemaal van die zeur
    mensen van onze leeftijd(pas op wat je hier op antwoord).
    Het wordt hier in de buurt rustig met al die buren die op vakantie zijn en volgende week nog meer als die mevrouw van nr.29 naar een zuiderlijkland gaat.
    Leuk he dat je moesje komt ,maak veel plezier met haar,maar niet gaan stappen hoor want dat kan natuurlijk niet en dan nog een paar weekjes en dan weer heerlijk naar Weeeezuuuuuup.
    Nog hele fijne weken toegewenst en een gezonde terugreis.
    Groeten van buurvrouw Hennie en haar Daan. doooeeeg scheeeettiieeee

• 25 Juli 2007 - 19:42

Buurvrouw Hennie:

Hallo steeff, ja buurman daan heeft net een stukje geschreven, maar je zult het niet geloven dit is MIJN EERSTE E- MAIL en waaraan ???? wat leuk om op deze manier met elkaar te communiceren( wat een idioot woord eigenlijk he?) maar sdteeff wat kun jij leuk je verhaaltje vertellen, als je dit aan het lezen bent dan lijkt het net of je voor me staat en dat er niet die 2200 km tussen zitten, of is het wel een paar honderd km minder ????? Meid wat "HEERLIJK " dat je MOESJE komt, eerst heeft je "SNOESJE" je heerlijk verwend en volgende week je moesje en over een kleine maand komt je "PAATJE " nou Steeff maak dan "je borst" maar nat, die drukt je bijna ......, want wat is die man verschrikkelijk jaloers dat hij z,n Steeffie al zo,n poos heeft moeten missen en het ergste is dat hij z,n "STUK "5 hele dagen en vooral 5 hele nachten moet missen en het risico loopt dat ze met haar dochter en "de zwier" gaat, dus Steeff let goed op haar en laat haar niet te lang alleen. He Stuk het zit er bijna voor je op, nou ja een maand is toch nog wel erg lang zonder je Markie maar IK WEET HET ZEKER MIEN BUURMEISIE DIE HOLT DE KOP DER NOG EEN MEUNTIE BIE. STARKTE VAN OE BUUR VROUWGIE ( nou ja GIE ????) DIKKE SMOK VAN MIE VEUR OE

• 26 Juli 2007 - 18:18

Papa:

Heey meid, hoe is ut doar? t's hier een biettie wisselvallig weer met regen. Noe is dat overdag niet zo arg want dan mut ik toch warken,moar sávonds wol ik wel een stukkie fietssen of skeeleren, dus doar kump noe ok niet zoveule van.
    Nog een poar dagen en dan is oe moe bie oe.Ze is momemteel wel een biettie zenuwwachtig,ik denk dat dat kump dat ze zonder mie weggeet,want ie wet ok wel dat ik altied alles regel als wie ergens hen goat en noe mut ze allennig op pad. Moar het meeste heb ik al e regeld veur heur,zal zundag de tasse nog inpakken en de boel controleren en dan mut ze zich verder moar zien te redden. Nou kiek verder goed uut en geniet er met zien tweeën moar van. (ik warke de olde botten wel in mekoare)
    Groetten uut Wezep

• 26 Juli 2007 - 18:59

Petra & André:

Tsjees, wat schrijf jij lange verhalen! We hebben ons er nu niet doorheen gewerkt, maar we wilden toch even iets van ons laten horen. We begrijpen van Mark dat alles nog wel goed gaat, maar dat je straks ook met veel plezier weer naar Nederland komt. Lijkt ons ook een stuk gezelliger als je weer hier bent.

We beloven dat we je lange verhaal nog zullen lezen. Tijd zat; hebben allebei vakantie en het is prutweer!

Toedels, tot over 38 nachtjes!
    Petra & André

• 26 Juli 2007 - 18:59

Petra & André:

Toedels, tot over 38 nachtjes!
    Petra & André

• 27 Juli 2007 - 10:40

Mama:

lekker stukje van papa hé volgens mij is het andersom, hij mist me nu al en ik ben nog niet eens weg kun je nagaan.
    En hij de boel regelen haha dat doet ie anders ook nooit, en de koffer inpakken heeft ie nog maar 1 keer gedaan en was ie gelijk de helft vergeten dus dat doe ik ook mooi zelf, heb zelfs allemaal al eten voor hem in huis gehaald zodat hij net van de honger niet omkomt (grapje).

Gaat het al wel wat beter met je rug las net je sms je dat je zelfs en prik en medicijnen van de dokter hebt gekregen hoop dat het nu snel overgaat.
    tot over 3 dagen dikke kus mama

• 28 Juli 2007 - 17:34

Eljakim:

Hey Stephanie!!

't Is daar warm in Spanje hoor ik!! Hier is het weer regenachtig. We zijn afgelopen Donderdag naar Limburg geweest. Daar zaten mensen ( ook een vriendje van mij), die wonen ook bij ons in de buurt 100m van ons af ong. We gaan niet op vakantie. dat vind ik jammer. Maar we hebben het wel leuk! Veel plezier nog in Spanje en tot in September.

xxxxxEljakimxxxxxx

• 31 Juli 2007 - 19:45

Theresee:

Meisjeee!!

Ik was dit weekend naar zeeland.
    heb mooi weer gehad. ben alleen nu wel een beetje rood geworden maar das altyd beter dan die witte huid toch?
    dus ik kwam thuis. wat ligt er op tafel
    een kaartje van jou!! nu pas. die was 21juni al verstuurd vanuit malgrat de mar. raar he. haha maar ik heb hem in iedergeval binnen. dankuuu wel.
    ik zie je snel weer meisje..
    nog een paar weekjes en dan kunnen we weer gezellig by kletsen.
    Iloveyouu.

• 06 Augustus 2007 - 07:58

Clarisse En De Rest:

hoi steeff we zijn er weer van vakantie. was mooi. jij kunt de weken ook afgaan tellen dat je weer naar ons kikkerlandje terug komt. doe je kalmpies aan en we zien je gauw. dikke kus en de groeten van ons allemaal

• 11 Augustus 2007 - 19:40

Mama:

hey Stef iedereen in Nederland zo'n beetje zit nu toch echt wel weer te wachten op een stukje van jou.
    WAAR BLIJFT DIE?
    Je hebt toch nog genoeg te vertellen.
    Doegie mama

• 13 Augustus 2007 - 14:55

Trianka:

heej steffie meid wat missen we elkaar zo he? nog een paar weekies hoor en dan zien we elkaar weer lekker zingen bij JS.
    nou hou je taai en tot ziens X Trianka

• 21 Augustus 2007 - 14:52

Gerrit En Anja:

Hoi Stefffff,

nou volgens ons beleef je niks meer want het is al een hele tijd geleden dat we iets van jou op e-mail gekregen hebben.
    Maar niet getreurt we hebben nog wel nieuws en dat is : jawel hoor het regend weer eens voor de verandering bahhh dit gaat echt vervelen, maarja daar is niks aan tedoen we doen het er maar mee.
    Heb je al een beetje zin aan de komende week, als je familie komt, en je vriendje???? vast wel he nou we wensen je een helee eeee fijne week en totziens in holland.

een knuffel van eljakim en sifra